UUTUUS!

Maahantuonti ja myynti yksinoikeudella Suomessa vain Helsingin Pihaleikkiväline Oy:n kautta!

FERRADIX© – Asennusankkuri kaikille yleisille maatyypeille

  • FERRADIX© asennusankkuri – tehokas, kestävä, monipuolinen
  • FERRADIX© asennusankkuri on ekologisesti kestävä yleisankkurointi lähes kaikentyyppiselle maaperälle
  • FERRADIX© asennusankkuria voidaan käyttää niin kaupungeissa kuin kaupunkien ulkopuolellakin ja se antaa viimeistellyn silauksen maisemaan

Asennusankkuria on testattu ja käytetty niin suurissa kuin pienissäkin kaupungeissa, teiden- ja katujen kunnossapitoyksiköissä, sekä muiden laitosten toimesta ympäri Eurooppaa. Kehittyneen tekniikan ansiosta se sopii erinomaisesti kaupunkikalusteiden, liikennemerkkien, heijastinpylväiden, roskakorien, puiden runkosuojien, penkkien, aitojen, kaiteiden, erilaisten suojien, polkupyörätelineiden, mainosjärjestelmien, jalkapallo maalien ja monien muiden rakenteiden kiinnittämiseen.

Oikeanlainen asennusankkuri erilaisille alueille ja maapohjille

ALPHA maaperälle ja betonille. CITY erilaisille koville pinnoille (betoni, laatta, jne).

Jätti harppaus tulevaisuuteen

Globaali betonituotanto on noin 6 – 9% kaikista ihmisen aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä. Lisäksi valtava betonituotanto on vastuussa hiekan vähäisyydestä, joka on tärkeä resurssi.

Betonittomien asennusten ansiosta

  • FERRADIX®-asennusankkuri edistää parempaa ekologista tasapainoa.
  • FERRADIX® – asennusankkuri on valmistettu kahdesta raaka-aineesta: raudasta ja sinkistä. Se on uudelleenkäytettävissä useita kertoja, se on 100-prosenttisesti kierrätettävää käyttöiän lopussa.
  • FERRADIX® – asennusankkuri kaikille yleisille maatyypeille
  • FERRADIX® – asennusankkuri ja sen erikoistyökalujen ansiosta sinun ei tarvitse enää kaivata suuria reikiä. Helppo asentaa erityisominaisuuksin kehitettyjen työkalujen ansiosta. Tämä on myös valtava helpotus työntekijöidesi selälle.

Tässä näet eron perinteisen- ja Ferradix -asennuksen välillä.

Nopea – ekologinen – edullinen