Spiel Bau

Turvallisia ja haastavia leikki- ja liikuntavälineitä

Lapset rakastavat juoksemista leikkipaikoilla. Tämä hauskuus ja pelit pysyvät ennallaan aina, niinpä leikkikentät ja virkistysalueet on suunniteltava turvallisiksi.

Lait, asetukset ja standardit edellyttävät leikkikenttien ylläpitäjiä säännöllisiin huoltoihin, tarkastuksiin ja tilojen ylläpitoon.

Takaamme, että Spiel-Bau laitteemme täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Kaikki käytetyt materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Leikkikentän suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että pienimmätkin lapset tuntevat olonsa turvalliseksi lapsiystävällisessä ympäristössä. Nämä aktiiviset leikkialueet, joilla myös juostaan, sekä lepoalueet leikkipaikoilla, ovat molemmat tarpeellisia.

Olemme aina valmiita auttamaan suunnittelemaan alueita, jotka sopivat juuri sinun alueellesi.

Suunnittelu

Vakiovälineidemme lisäksi suunnittelemme ja rakennamme myös erikoisjärjestelmiä, jotka soveltuvat paikallisiin olosuhteisiin. Järjestelmämme tarjoavat kiipeilyä ja piilopaikkoja, keinuja, kallioita, köysirataa, tasapaino haasteita, liukumista ja leikkipuistoja niin hiekalle, kuin vesileikeille varustettuna.

Teini-ikäisille meillä on hengailukeskuksia, paviljonkeja, tukki- ja oleskelu penkkejä, joita voidaan muuttaa ja laajentaa tilavarauksen mukaan.

Luovat maisema-arkkitehtimme yhdistävät oman osaamisemme ja sinun ideasi erikoisiinkin ratkaisuihin.

Katso:

Tästä pääset tutustumaan Spiel-Bau mallistoon:
http://www.spiel-bau.de/en/

Laatu

Korkea leikkiarvo: lapset rakastavat sitä, oppivat leikkiessään, ovat onnellisia ja aktiivisia.

Maksimi turvallisuus: riski on ilmeinen, leikkipaikkavälineet voivat olla turvallisia, mutta ei kokonaan. Se olisi myös tylsää!

Hyvä ympäristö ja hyvä lapsille: kierrätettävä ja kestävän luonnollinen käsittelemättömän puu, lasihelmipuhallettu ruostumattoman teräs, orgaaniset värit ja kaikki ”lämpimät” materiaalit (puu), ovat käytössä kaikilla kosketettavilla pinnoilla.

Ainutlaatuinen muotoilu – se on SPIEL-BAU!

Turvallisuus

Päivittäinen työskentelymme keskittyy korkeaan leikkiarvoon, korkeaan laatuun ja tietenkin maksimaaliseen turvallisuuteen.

Tuotteillamme, myös erikoisrakenteilla on TÜV-piirustustestit / sertifikaatit. Välineemme täyttävät DIN EN 1176 -standardin vaatimukset. Näiden standardien noudattamista valvovat yrityksemme sertifioidut tarkastajat.

Saat tarvittaessa kaikki TÜV-todistukset sekä hyväksymisdokumentit.