PERCUSSION PLAY ulkosoittimet

Percussion Play ulkosoittimet

Percussion Play:n soittimet ovat laadukkaita ulkokäyttöön suunniteltuja soittimia, jotka soivat aivan oikeassa ääniskaalassa. Soitinten runsas valikoima antaa mahdollisuuden yhdistellä soittimia useissa erilaisissa variaatioissa ja näin muodostaa erilaisia orkestereita.

Percussion Play soittimet tekevät musiikillisesta ilmaisusta mahdollista kaikille, kaikkialla. Täydellistä musiikillista suuntausta ei tarvita. Soittimien yhdistelmiä voi soittaa harmonisesti, nämä ovat nautittavia ja houkuttelevia soittimia, joiden pariin haluat palata ja soittaa uudestaan ​​ja uudestaan.

“Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to everything.” – Plato

Musiikki on osa lähes meidän kaikkien elämää

Musiikki löytyy jokaisesta tunnetusta kulttuurista, menneisyydestä ja nykyisyydestä, ja se on kehittynyt ihmiselämän perustavanlaatuiseksi osaksi. Musiikki on tietenkin kaikkein yleismaailmallisin kieli, ja Percussion Play -soittimet ovat helposti soitettavia ja nauttivia kaikenikäisten ihmisten keskuudessa, kaikkialla.

Ikäerolla, sukupuolella, etnisellä- tai kielellisellä taustalla ei ole merkitystä musiikissa ja esteet, joita esiintyy muussa motorisen ja henkisen kyvyn määrittelemässä toiminnassa, puuttuvat musiikin osalta. Percussion Play soittimet tuovat hauskuutta ja helppouden soittaa lyömäsoittimia ulkomaailmassa. Jos etsit  uutta lisäystä kaupunkialueelle tai maaseudun leikkipaikalle, koulukentille, vanhoille keskuksille tai matkailualueelle, Percussion Play sarjassa on useita hienoja lyömäsoitinratkaisuja, jotka täyttävät musiikilliset vaatimukset ja jotka luovat uutta äänimaisemaa ulkoalueille.

Kuuntele ulkosoitinten ääniä!

Voit käydä kuuntelemassa ulkosoitinten ääniä Percussion Play:n Youtube kanavalla joka löytyy täältä (linkki aukeaa uuteen selainikkunaan).

Artikkeli ulkosoittimista

Lue mielenkintoinen artikkeli musiikkiterapiasta seniorikodeista (pdf-tiedosto aukeaa uuteen selainikkunaan)

Soittimiin pääset tutustumaan täällä: www.percussionplay.com

Ulkosoittimet ovat kaikenikäisille

Mitä asioista ajattelemmekin, leikkikentät eivät ole pelkästään tarkoitettuja lapsille. Jokaisella meistä on potentiaalia musiikin tekemiseen ja kaikilla on mahdollisuudet saada käytännön kokemuksia soittimiemme soittamisesta. Annetaan kaikille mahdollisuus ymmärtää, kuinka todella ilahduttavaa on musiikin tekeminen yhdessä.

Uutta ja innovatiivista

Yhdistämällä omat taitomme, teemme kovasti töitä tuottaaksemme virkistäviä, vuorovaikutteisia ja musiikillisia leikkimielisiä soittimia ja rakastamme luoda uusia, jännittäviä tapoja valmistaa lyömäsoittimia ulkotiloihin.

Kaikki instrumentit on valmistettu käsin Hampshireissa, Englannissa. Kaikessa suunnittelussamme käytämme luovaa, musiikillista ja teknistä tietämystämme varmistaaksemme, että jokainen instrumentti tuottaa oikeanlaista ääntä, hienoa ulkonäköä ja kestävyyttä.

Instrumenttejamme on eri puolilla maailmaa ja me olemme todella ylpeitä kaikista tuotteistamme. Olipa ulkoalueenne (tai budjetti) suuri tai pieni, meillä on siihen musikaalinen ratkaisu.