MICHOW & SOHN Ympäristö­kalusteet

LAAJA VALIKOIMA DESIGN-KALUSTEITA

MICHOW & SOHN Design-ympäristökalusteista on tarjolla laaja valikoima erilaisia tuoteperheitä, jotka kaikki ovat räätälöitäviä. Tärkeimmät ominaisuudet Michow & Sohn-kalusteillemme ovat korkea laatu ja design. Laadun takaa ELANCIA-merkki.

TOIMINTATAPA RÄÄTÄLÖITÄ­VIIN KALUSTEI­SIIMME

Tästä pääsette suoraan Michow & Sohn-kalustesivuille, joista löytyy laaja valikoima räätälöityjä kalusteita. Design-tuoteperheet kasvavat koko ajan uusilla toteutuneilla malleilla.

Käy katsomassa sopiva malli suunnitelmaasi ja kerro meille toiveesi; me pyrimme toteuttamaan sen.

DESING KALUSTEITA JO YLI 60-VUODEN AJAN

Michow & Sohn GmbH on toiminut Saksassa yli 60:n vuoden ajan ja referenssejä löytyy paljon. Suomeen olemme toimittaneet Michow-kalusteita vuodesta 2012 alkaen ja olemme olleet mukana jo monissa mielenkiintoisissa projekteissa. Michow kalusteita löytyy monissa eri kohteissa ympäri Suomea ja uusia, mielenkiintoisia kohteita on tulossa.

Tästä pääsette tutustumaan Michow & Sohn valikoimaan:
http://www.michow.com/

RÄÄTÄLÖI­MÄLLÄ JUURI OIKEAT KALUSTEET SUUNNITEL­MIIN

Projektimme alkavat usein suunnittelijan löytämästä, suunnitelmaan sopivasta mallista. Kalusteeseen määritellään halutut ominaisuudet: leveydet, muodot, syvyydet, korkeudet, selkänojat, käsinojat, kiinnitys, ym.

ONKO MAHDOLLISTA PARANTAA NIINKIN AINUTLAA­TUISTA MATERIAALIA KUIN PUUTA?

PAGHOLZ® tekee materiaalin, mistä ei puutu lämpöä tai mukavuutta. Se uhmaa kaikkia haasteita. Olitpa sitten ulkona tai sisällä: PAGHOLZ® on materiaali, millä sinä voit asettaa mielikuvituksesi rajat.

PAGHOLZ® on sertifioitu DIN EN ISO 9001 (DIN9001, ISO9001) mukaisesti. Tämä laadunvarmistusjärjestelmä tarjoaa materiaalin laadunvarmistusta ja laadunhallintaa varten tuotannossa, kokoonpanossa ja huollossa.

Kestää lämpötiloissa – 40 C …. + 80 C. Synteettisen hartsikerroksen ansiosta erittäin huonosti syttyvää. Se on kemikaaleja kestävä, helppo puhdistaa ja desinfioida. PAGHOLZ® on synteettisen hartsin ja pyökkiviilun yhdistelmä.

PAGHOLZ® on erittäin joustava.

Materiaalinen vääntyminen on todella minimaalista verrattuna perinteiseen puuhun.

  • Se sopii erinomaisesti erityistä tarkkuutta vaativiin kohteisiin ja tarkkoihin mitoituksiin.
  • Synteettisen hartsikerroksen ansiosta se on erittäin vaikeasti syttyvää.
  • Se on kemikaaleja kestävää, helppo puhdistaa ja desinfioida.
  • Se on erityisen luja ja erittäin kestävä.
  • Se kestää sääolosuhteita, kuten lumen, jään ja tuulen.
  • Se rikkoo UV-säteilyä ja lämpötilaeroja.
  • Se säilyttää lämpimän ja luonnollinen pyökkipuun sävyn ​​pysyvästi.
  • Se on saatavana eri väreissä ja muodoissa.
  • Se sopii lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen.
PAGHOLZ® on aina hyvässä kunnossa.

PAGHOLZ® istuimet haastavat jopa luonnon haasteet, jopa lämpötilan vaihteluilla -40 … + 80 ° C. Niitä voidaan käyttää turvallisesti eri ilmastoissa, eri puolilla maailmaa. Niillä on todella hyvä kestävyys vaativissakin olosuhteissa.