Outdoor design
Outdoor design
Outdoor design
Outdoor design
Outdoor design
Outdoor design

Giro Vitale Seniorikuntoiluvälineet ja -kalusteet

Tuomme maahan ja myymme laadukkaita Giro Vitale seniorikuntoiluvälineitä ja -kalusteita. Tuotetiedot näette esitteestämme ja lisä- ja hintatiedot voitte kysyä henkilökunnaltamme esim. sähköpostitse osoitteesta info@leikkivaline.fi.
Tästä pääsette katsomaan seniorikuntoilu esitettämme..

PIENELLÄKIN LIIKUNNALLA SUURI MERKITYS

GIRO VITALE-seniorikuntoiluvälineet ja kalusteet kannustavat ikäihmisiä viihtymään ja liikkumaan raittiissa ilmassa yksin tai yhdessä. Välineissä on otettu huomioon niin fyysinen, kuin henkinenkin hyvinvointi.

SENIORILIIKUNTAA TURVALLISESTI, OIKEILLA VÄLINEILLÄ

Giro Vitale-seniorikuntoiluvälineillä parannetaan yleiskestävyyttä, tasapainoa, käsien ja jalkojen ojennusvoimaa, sekä nivelliikkuvuutta. Turvalliset, helppokäyttöiset ja tyylikkäästi muotoillut seniorikuntoiluvälineet auttavat säilyttämään liikkumiskykyä ja helpottavat itsenäistä arjessa selviytymisestä. Giro Vitale senioripuistoissa on mukava kohottaa kuntoa ja tavata muita kuntoillen ja vaikka shakkipöydän ääreen kokoontuen.

MIELEN VIRKEYTTÄ JA MUISTIN KEHITTÄMISTÄ

Tuoteryhmään kuuluvat myös julkisiin puistoihin soveltuvat erilaiset pelipöytä- ja penkkiryhmät, joiden on tarkoitus lisätä mielenvirkeyttä ja muistia yhdessä, ulkoilmasta nauttien.

MYÖS SISÄTILOIHIN

Osan Giro Vitale välineistämme voi asentaa myös sisätiloihin.

Käyttäjien kommentteja:

"Tapaan kavereitani puistossa pelipöydän ääressä. On kivaa kun ei tarvitse kenenkään olla "emäntänä tai isäntänä" kodeissa. Toinen tuo pelinappulat ja toinen tuo kahvit, näin voimme samalla ulkoilla, seurustella ja ennen kaikkea kehittää muistia ja virkistää aivoja", kertoo K. Randel 64 v.

"En ole koskaan pitänyt kuntosaleista tai ulkoliikuntapaikoista, koska välineet siellä ovat pelottavia ja niidenkäyttö näyttää monimutkaisilta. Mutta näitä Giro Vitalen välineitä uskalsin ja halusinkin heti nähdessäni kokeilla. Esim. Radtrainer (kuva1) oli minusta heti houkutteleva. Laitteen nähdessäni ymmärsin ilman ohjeita, mitä sillä tehdään, poljetaan jaloilla kuten polkupyörää tai kuntopyörää, mutta nyt ei tarvinnut kiivetä satulaan ja polkeminen penkissä istuen oli turvallista ja todella mukavaa. Kaikki muutkin laitteet on suunniteltu niin, että niissä liikunta on meille ikäihmisille helppoa ja ennen kaikkea turvallista. On todella kivaa, että meillekin on suunniteltu ulkoliikuntavälineitä ja alueita, joissa emme tunne itseämme kömpelöiksi tai että olisimme muiden kuntoilijoiden tiellä" kertoo R. Viitanen 82 v.

Takaisin ylös

Sivuston toteutus Mainoslato