Nyt on paras hetki laittaa turva-alustat kuntoon!

touko 10, 2020

Kesän leikit kutsuvat ja siksi on aika kääntää katseet leikkialueiden turva-alustoihin ja niiden kuntoon.

Aikaa myöten turvahiekan sisään korppuuntuu kova ja tiivis kerros, jolloin alusta ei enää jousta kuten on tarkoitettu. Näin ollen se ei enää täytä asetettuja turvallisuusvaatimuksia. Myös menneellä talvella on ollut vaikutusta alustan kuntoon, ja alueen pinta on usein painunut.

Vaan eipä hätä ole tämännäköinen! Helsingin Pihaleikkivälineellä on pitkä kokemus alustojen kunnostamisessa ja turvahiekka-alueiden möyhentämisissä.

Puhdistamme hiekkapohjaisen alustan irtomateriaaleista ja samalla sekoitamme, ilmaamme ja pehmennämme turva-alustan. Puhdistuksen yhteydessä poistamme roskat, kivet ja muut asiaankuulumattomat irtomateriaalit. Ja kas, turvallinen leikki voi jatkua!

Koneemme ovat jo työntouhussa. Pyydä Sinäkin tarjous alustojen kunnostamisesta, tilaa meidän töihin ja vietä huoleton kesä!