DecoMark® -kuvioilla teet asfaltti- tai kiveysalueesta toiminnallisen ja innostavan!

PELIT JA LEIKIT

Kun suunnittelet uutta koulunpihaa tai haluat parantaa olemassa olevan päiväkodin pihan toiminnallisuutta, tutustu värikkäisiin, innostaviin ja turvallisiin DecoMark®-tuotteisiin. Valikoimissa on runsas joukko liikunnallisia pihapelikuvioita, hauskoja tehtävänratkaisuja tai vaikkapa piristäviä eläinhahmoja. DecoMark®-pelikuviot ovat myös hauska ja vaihtoehtoinen tapa oppia numeroita ja kirjaimia.

Vakiokuvioihin on kauttamme saatavana DWG-kuvat suunnittelua varten. Voit suunnitella myös oman kuvion, joka voi olla vaikka kartta tai lapsen tekemä piirros. Ehkäpä liikennepuistokin saa uudet kaistamerkit ja suojatiet? Ota yhteys, me toteutamme sen!

Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuuskysymyksistä. Korkean kitkan omaavat materiaalimme minimoivat liukkaan pinnan riskin ja tekevät siitä turvallisen paikan lasten leikkejä varten. 

DecoMark® -tuotteita on saatavana 26 vakiovärissä, minkä ansiosta piha-alueelle saadaan yksilöllinen ilme. Tarvittaessa teemme räätälöityjä värejä.

Käyttämämme lämpömuovattava materiaali on menestynyt hyvin kansainvälisten standardien mukaisesti tehdyissä herkkyystesteissä. Materiaalissa käytetyt pigmentit ovat kaikki orgaanisia, eikä materiaalista irtoa ympäristölle haitallisia aineita.

Decomark kuviot Helsingin PIhaleikkivälineesta

Tutustu peli- ja leikkikuvioihimme esitteestämme

Voit ladata kuvaston tästä!

DecoMark-Logo
Decomark kuviot Helsingin PIhaleikkivälineesta

Asentaminen

Helsingin Pihaleikkivälineeltä saat kuviot valmiiksi asennettuna! DecoMark® -kuviot asennetaan puhtaalle, kuivalle pinnalle, sateettomassa yli 10 °C lämpötilassa. Kiinnittäminen tapahtuu pohjustamalla sekä kaasupolttimella kuumentamalla. Uudella asfaltille kuviot voidaan asentaa noin 1 kk kuluttua. Pohjusteet eivät sisälly kuvioiden hintaan, vaan ne tulee tilata asennusta varten erikseen.

Katso video asentamisesta: 

DecoMark -kuviot