Spiel Bau

Spiel Bau – Toteutamme unelmia!

Leikki on kuin ihmiselämä pienoiskoossa. Leikin avulla lapsi tutkii maailmaa, oppii siitä ja on osa sitä.

Lait, asetukset ja standardit edellyttävät leikki- ja liikunta-alueiden ylläpitäjiä säännöllisiin huoltoihin, tarkastuksiin ja ylläpitoon.

Takaamme, että Spiel-Bau -välineemme täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Kaikki materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Leikkikentän suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että pienimmätkin lapset tuntevat olonsa turvalliseksi lapsiystävällisessä ympäristössä. Sekä aktiiviset leikkialueet että lepoalueet ovat lapsille tarpeellisia. Olemme aina valmiita auttamaan suunnittelemaan yksilöllisiä alueita, jotka sopivat juuri Sinun tavoitteisiisi.

Suunnittelu

Vakiovälineidemme lisäksi suunnittelemme ja rakennamme erikoistuotteita, jotka soveltuvat paikallisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Järjestelmämme tarjoavat uniikkeja leikkiratkaisuja, joita ei muualta saa. Näin voimme yhdessä kehittää leikkialueita ja toteuttaa yksilöllisiä ympäristöjä. Spiel Bau tuotannosta n. 85 % on asiakkaiden kanssa yhdessä ideoituja leikkivälineitä. Toteutamme unelmia!

Teini-ikäisille meillä on hengailukeskuksia, paviljonkeja, tukki- ja oleskelupenkkejä, joita voidaan muuttaa ja laajentaa tilavaatimusten mukaan.

Kansainvälinen maisema-arkkitehti tiimimme yhdistää osaamisemme ja Sinun ideasi!

Katso:

Tästä pääset tutustumaan Spiel-Bau mallistoon:
http://www.spiel-bau.de/en/

Laatu

Korkea leikkiarvo: lapset rakastavat leikkimistä, oppivat, ovat onnellisia ja aktiivisia.

Turvallisuus: lapset oppivat arvioimaan riskejä heille suunnitellussa ympäristössä.

Hyvä ympäristö lapsille: lapsi käyttää kaikkia aistejaan havainnoidessaan ympäristöään. Siksi leikkiympäristön tulee olla vaihteleva muotokieleltään ja materiaaleiltaan. Spiel-Bau – leikkivälineiden materiaalit ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä ja kierrätettäviä. Käytämme mm. orgaanisia värejä, PEFC-sertifioitua puuta sekä lasihelmipuhallettua ruostumatonta terästä.

Ainutlaatuinen muotoilu – se on SPIEL-BAU!

Turvallisuus

Päivittäinen työskentelymme keskittyy korkeaan leikkiarvoon, korkeaan laatuun ja tietenkin maksimaaliseen turvallisuuteen.

Tuotteillamme, myös erikoisrakenteilla on TÜV-piirustustestit / sertifikaatit. Välineemme täyttävät EN 1176 -standardin vaatimukset. Näiden standardien noudattamista valvovat yrityksemme sertifioidut tarkastajat.

Saat tarvittaessa kaikki TÜV-todistukset sekä hyväksymisdokumentit.