PERCUSSION PLAY ulkosoittimet

Percussion Play ulkosoittimet

Percussion Play -soittimet ovat laadukkaita ulkokäyttöön suunniteltuja soittimia, jotka soivat puhtaasti. Soittimien runsas valikoima antaa mahdollisuuden muodostaa erilaisia soitinryhmiä. Ulkosoittimet luovat soittamisen iloa kaikenikäisille!

Percussion Play soittimet tekevät musiikillisesta ilmaisusta mahdollista kaikille ja kaikkialla. Saat iloa ulkosoittimista lähtötasostasi riippumatta. Soittimet soivat harmonisesti keskenään, joten yhdessä muiden kanssa voit luoda omaa musiikkia ja palata soittamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

“Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to everything.” – Plato

Musiikki on osa meidän kaikkien elämää

Musiikki on kaikkein yleismaailmallisin kieli. Musiikkia löydämme jokaisesta tunnetusta kulttuurista, menneisyydestä ja nykyisyydestä ja se on kehittynyt ihmiselämän perustavanlaatuiseksi osaksi.
Percussion Play -soittimet ovat helposti soitettavia ja nauttivia kaikenikäisten ihmisten keskuudessa.

Iällä, sukupuolella, etnisellä tai kielellisellä taustalla ei ole merkitystä musiikissa. Niin terveet kuin vammaisetkin ihmiset nauttivat musiikista ja soittamisesta. Percussion Play -soittimet tuovat hauskuutta ja onnistumiseniloa. Kun haluat luoda piristystä ja uutta äänimaisemaa leikkialueille, koulunpihoille, puistoihin ja rakennettuun ympäristöön, Percussion Play – sarja tarjoaa useita hienoja soittimia. Lisäksi ulkosoittimet soveltuvat eriomaisesti kuntoutuskeskuksiin ja palvelutaloihin.

Kuuntele ulkosoitinten ääniä!

Voit käydä kuuntelemassa ulkosoitinten ääniä Percussion Play:n Youtube kanavalla joka löytyy täältä (linkki aukeaa uuteen selainikkunaan).

Ulkosoittimet rikastuttavat vanhusten elämää

Lue mielenkiintoinen artikkeli ulkosoittimien hyödyistä vanhuksille (pdf-tiedosto aukeaa uuteen selainikkunaan)

ulkosoittimet

SITE OF PORI JAZZ FESTIVAL IS NOW HOME TO FINLAND’S LARGEST OUTDOOR MUSIC PARK

Percussion Play -kotisivuilla on julkaistu artikkeli upeasta Porin musiikkileikkipuisto Virtuoosista.
Artikkelin mukana on uskomattoman hieno Porin Sinfoniettan & Palmgren-konservatorion esitys Percussion Play -ulkosoittimilla talvisessa musiikkipuistossa.
https://www.percussionplay.com/finlands-largest-outdoor-music-park/

Soittimiin pääset tutustumaan täällä: www.percussionplay.com

Ulkosoittimet ovat kaikenikäisille

Jokaisella meistä on potentiaalia ja luovuutta musiikin tekemiseen. Pienet lapset ovat kovasti kiinnostuneita äänien tuottamisesta. Nuoret haluavat luoda omaa musiikkia. Vanhemmat ihmiset palaavat mielellään nuoruutensa säveliin. Annetaan kaikille mahdollisuus musiikin tekemiseen yhdessä.

Uutta ja innovatiivista

Rakastamme luoda virkistäviä, vuorovaikutteisia, musiikillisia ja leikkimielisiä soittimia ulkotiloihin.
Kaikki instrumentit valmistetaan käsin Hampshireissa, Englannissa. Kaikessa suunnittelussamme käytämme musiikillista ja teknistä tietämystämme varmistaaksemme, että jokainen instrumentti tuottaa oikeanlaista ääntä, on tyylikäs ja erittäin kestävä.
Instrumenttejamme käytetään eri puolilla maailmaa ja me olemme todella ylpeitä kaikista soittimistamme. Olipa ulkoalueenne suuri tai pieni, meillä on siihen musikaalinen ratkaisu.