GIRO VITALE 50+ kuntoiluvälineet

Virkisty ja voi paremmin!

Yli 50 -vuotiaille kehitetyt ulkokuntoiluvälineet liikuntaan ja kuntoutukseen.

Runsaan istumisen, kiireisen työelämän ja iän tuomat vaikutukset alkavat näkyä keski-iässä. 

Giro Vitale – konsepti rohkaisee 50+ sukupolvea liikkumaan raittiissa ulkoilmassa ja harjoittelemaan erityisesti heille suunnitelluilla laitteilla. Ei ole kyse runsaasti kuormittavasta liikunnasta, vaan pienistä kohdennetuista harjoituksista, jotka vahvistavat fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Leikkisät liikunta-, tasapaino- ja koordinaatioharjoitukset voidaan tehdä yksinään, parin kanssa tai ryhmässä. 

Lisätietoja voitte kysyä esim. sähköpostitse osoitteesta info@leikkivaline.fi

SENIORILIIKUN­TAA TURVALLISESTI, OIKEILLA VÄLINEILLÄ

Tyylikkäillä Giro Vitale – kuntoiluvälineillä voit suunnitella senioripuiston tai sijoittaa niitä kuntoutuskeskusten ja palvelutalojen pihoille – osan voi sijoittaa myös sisätiloihin. Giro Vitale – välineet ovat esteettömiä ja helppopääsyisiä. Giro Vitale -kuntoilun avulla ylläpidetään liikuntakykyä, parannetaan nivelliikkuvuutta sekä käsien ja jalkojen ojennusvoimaa. Shakkipöydän ääressä myös muisti saa harjoitusta. Tutustu myös ulkosoittimiimme!

PIENELLÄKIN LIIKUNNALLA SUURI MERKITYS

GIRO VITALE – kuntoiluvälineet ja kalusteet kannustavat ikäihmisiä viihtymään ja liikkumaan yksin tai yhdessä. Mahdollisimman hyvä fyysinen kunto auttaa itsenäistä arjessa selviytymistä. 

MIELENVIRKEYTTÄ JA MUISTIN HARJOITTAMISTA

Tuoteryhmään kuuluvat myös erilaiset pelipöytä- ja penkkiryhmät, joiden ääreen on mukava kokoontua haukkaamaan happea, keskustelemaan ja pelailemaan.

MYÖS SISÄTILOIHIN

Osan Giro Vitale välineistämme voi asentaa myös sisätiloihin.

Käyttäjien kommentteja:

Tapaan kavereitani puistossa pelipöydän ääressä. On kivaa kun ei tarvitse kenenkään olla ”emäntänä tai isäntänä” kodeissa. Toinen tuo pelinappulat ja toinen tuo kahvit, näin voimme samalla ulkoilla, seurustella ja ennen kaikkea kehittää muistia ja virkistää aivoja”, kertoo K. Randel 64 v.

En ole koskaan pitänyt kuntosaleista tai ulkoliikuntapaikoista, koska välineet siellä ovat pelottavia ja niidenkäyttö näyttää monimutkaisilta. Mutta näitä Giro Vitalen välineitä uskalsin ja halusinkin heti nähdessäni kokeilla. Esim. Radtrainer (kuva1) oli minusta heti houkutteleva. Laitteen nähdessäni ymmärsin ilman ohjeita, mitä sillä tehdään, poljetaan jaloilla kuten polkupyörää tai kuntopyörää, mutta nyt ei tarvinnut kiivetä satulaan ja polkeminen penkissä istuen oli turvallista ja todella mukavaa. Kaikki muutkin laitteet on suunniteltu niin, että niissä liikunta on meille ikäihmisille helppoa ja ennen kaikkea turvallista. On todella kivaa, että meillekin on suunniteltu ulkoliikuntavälineitä ja alueita, joissa emme tunne itseämme kömpelöiksi tai että olisimme muiden kuntoilijoiden tiellä” kertoo R. Viitanen 82 v.