TURVA-ALUSTAT

Turva-alustojen tehtävänä on ehkäistä putoamisesta johtuvia vakavia loukkaantumisia leikkipaikolla.

Leikkipaikkojen turva-alustojen ominaisuudet määritellään yleiseurooppalaisessa EN 1176 – turvallisuusstandardissa. Alustana voidaan käyttää standardin mukaisesti luonnonmateriaaleja (kaarna, hake, hiekka/sora – määritellyn raekoon mukaisesti) tai synteettisiä alustoja. Turva-alustan tarvittava vaimennusominaisuus/paksuus riippuu leikkivälineelle standardin mukaisesti lasketusta putoamiskorkeudesta.

Helsingin Pihaleikkiväline Oy:llä on vuosikymmenien kokemus turva-alustoista, niiden asentamisesta sekä huollosta. Autamme mielellämme kaikissa turva-alustoihin liittyvissä kysymyksissä.

Putoamisalustoja tulee huoltaa säännöllisesti, jotta niiden vaimennusominaisuudet säilyvät. Turvahiekka/-sora -alustoissa ilmenee ajan myötä ns. korppuuntumista (alustan sisälle tiivistyy kova kerros), jolloin alusta ei enää täytä standardin mukaista vaimennusvaadetta. Helsingin Pihaleikkiväline Oy suorittaa turva-alustojen möyhintöjä, jossa palautamme alustan vaimennuksen standardin mukaiseksi.

Valikoimistamme löydät laadukkaat turvalaatat, joita on saatavana SBR- (kierrätyskumi) sekä EPDM- (synteettinen kumi) versioina, useina eri värisinä sekä pintakuvioisina. Kauttamme on myös saatavana urakointikohteisiimme turvahiekat, valettavat turva-alustat sekä tekonurmet.

Turva-alustojen hinnat riippuvat tilattavasta kokonaismäärästä. Pyydä tarjouksemme.

Rubrig – turvalaatat ovat ympäristöystävällisiä ja suunniteltu vähentämään vammautumisriskiä leikkikentillä, urheilukentällä sekä virkistys- ja julkisissa tiloissa.

Käytämme omaa innovatiivista pohjapinnan muotoilua, joka tarjoaa tehokkaan iskunvaimennuksen. Laattamme ovat halkeamattomia, öljy- ja bensiininkestäviä sekä veden- ja pakkasenkestäviä. Valikoimista löytyvät myös muut leikkialueiden kumituotteet, kuten kuutiot, pallot ja puolipallot.

Tutustu turvalaattoihin ja kumituotteisiin http://rubrig.com/ tai esitteistämme.