ULKOKUNTOILUVÄLINEET

TRAINER – OUTDOOR GYM

Outdoor Gym -ulkokuntoiluvälineet ovat saavuttaneet suuren suosion. Asennettuja välineitä on Euroopassa jo yli 3000 kpl. Valikoimista löytyvät tuotteet yksittäisistä kuntoiluvälineistä aina 4 laitteen yhdistelmiin.

Sarjat sisältävät niin esteettömiä, liikuntarajoitteisille kuntoilijoille suunniteltuja kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettujakin ulkokuntoiluvälineitä.

UUTTA 2021: valikoimissamme ovat nyt säädettävällä vastuksella olevat STRONG Hydraulic-ulkokuntovälineet!

STREET WORKOUT -kuntokeskuksista on tarjolla monia valmiita kokonaisuuksia ja niitä voidaan muokata yksilöllisesti kuhunkin kohteeseen.

Tutustu korkealaatuisiin Trainer -tuotteisiin https://outdoor-gym.com/en/ ja esitteistämme.

GIRO VITALE -seniorikuntoiluvälineet

Giro Vitale – konsepti rohkaisee 50+ sukupolvea liikkumaan raittiissa ulkoilmassa ja harjoittelemaan erityisesti heille suunnitelluilla laitteilla. Ei ole kyse runsaasti kuormittavasta liikunnasta, vaan pienistä kohdennetuista harjoituksista, jotka vahvistavat fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Tuoteryhmään kuuluvat myös erilaiset pelipöytä- ja penkkiryhmät. Shakkipöydän ääressä muistikin saa harjoitusta.

Tyylikkäillä Giro Vitale – kuntoiluvälineillä voit suunnitella senioripuiston tai sijoittaa niitä kuntoutuskeskusten ja palvelutalojen pihoille – osan voi sijoittaa myös sisätiloihin.

Tutustu Giro Vitale -seniorikuntoiluun https://giro-vitale.de/giro-vitale,english,home.html ja esitteistämme.

Argentovivo – seniorikuntoilukeskukset kutsuvat liikkumaan yhdessä! 

Keskukset on suunniteltu ikäihmisten toimintakyvyn kehittämiseen tasapaino- ja koordinaatioharjoituksin. Välineissä voit myös venytellä sekä vahvistaa jalkojen ja käsivarsien lihaksia. Useat toiminnot samassa välineessä mahdollistavat harjoittelun ryhmässä, mikä lisää liikunnan hauskuutta.

Argentovivo -keskukset sopivat hienosti suomalaiseen maisemaan.

Tutustu Argentovivo -tuotteisiin  https://legnolandia.com/en/fitness-gym/argentovivo-wellness-area tai esitteestämme.

SPORT & HEALTH

Galopinilta löytyy tyylikkäitä ulkokuntoiluvälineitä sekä senioriliikuntatuotteita ja -ratoja monipuoliseen kuntoiluun. SPORT & HEALTH -välineillämme haluamme kannustaa liikuntaan iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta.

Tutustu Galopin Sport & Health -kuntoiluvälineisiin https://galopinplaygrounds.com/index.php/games/sport-and-health/ ja esitteistämme.